Alexander Aas besøkte Fossum

Lagbilde m/ Alexander Aas
Lagbilde m/ Alexander Aas

Veldig fornøyde spillere etter motivasjonstrening/samlingDen tidligere Odd, Godset og Odense spilleren Alexander Aas hadde foredrag og trening på Fossum lørdag 18.4. Hele G16 og en del jentespillere deltok på trening. I tillegg var en rekke trenere fra Fossum til stede og sugde til seg lærdom og inspirasjon.

alex 71

I foredraget la Alex vekt på å sette seg mål, både små og store. Han var innom en rekke områder spillerne må tenke på. Variert mat, søvn og hvile, alt en 24 timers utøver må ta hensyn til. Han snakket også mye om holdninger, viktigeheten av å rose hverandre, skape en prestasjonskultur i klubben, og ikke minst være fokusert, motivert og tilstede under trening.

alex 11    alex 51   alex 31

Alex tok også frem klubbens verdier, hva betyr de for deg som spiller, trener , medlem og lagleder. Kanskje bør vi ta en runde internt i klubben om Fossums verdier……..?

Etter foredraget ble det holdt en 1,5 times treningsøkt med fokus på pasning-mottak. Det var 21 svært fornøyde spillere som gikk av Fossum Arena etter økten, fylt opp med motivasjon og målsettinger for fremtiden. Det er nok «limt» noen norske flagg på brystet til flere av de 21 spillerne som deltok.

alex 41   alex 81   alex 91   alex 21

Takk for at du tok deg tid Alex 🙂

Alex viser riktig vinkel på kroppen ifbm mottak
Alex viser riktig vinkel på kroppen ifbm mottak