Uavgjort i seriepremieren

Sofie T.  Marthinsen Sofie stod en god kamp i mål

Det ble en spennende kamp i Lystlunden i Horten søndag ettermiddag. Seriepremiere mor Ørn i Horten ble en jevn affære. Fossum ble i første omgang liggende noe defensivt og kom ikke langt nok frem på banen. Ørn hadde det meste av banespillet uten å komme til de store sjansene. Forsvarsfirerern med Helene, Maren, Hilde og Maria demmet godt opp. I andre omgang kom Fossum mer fremover på banen og skapte flere gode sjanser. Forsvaret var også i denne omgangen solide, og bakerst tok en god Sofie det som kom. Dina og Mari sentralt på midtbanen løp mye og skapte sjanser for Fossum. Mari hadde et skudd i tverrliggeren og Dina hadde en stor sjanse alene med keeper. Våre kantspillere Marie og Cathrine måtte ta store defensive tak og de ble derfor mindre offensivt involvert. Oda og Kamilla på topp hadde hver sin store sjanse, og var nær ved avgjøre kampen i Fossums favør.  I andre omgang kom Malene og Charlotte også innpå. Frida og Linnea var ubenyttede innbyttere i kampen. Spillemessig hadde Ørn ballen mer, men Fossum skapte de største sjansene. Neste kamp er mot 1. divisjonslaget Øvrevoll Hosle 21.4 på Fossum i 1. runde i NM.