Seier til Damelaget

Fornøyd trener under seiersrop

Grei 3-0 seier over Eik Tønsberg.

En 1.omg med mye spill på midtbanen og lite sjanser. Fossum hadde en ball inne,men ble korrekt avvinket for offside.  Ikke ufortjent at Fossum kunne gå til pause med 1-0 ledelse etter scoring av Cathrine. Thommesen ikke veldig fornøyd med 1.omg,men det var tydelig at humøret kom i pausa(intern.bank i bordet -kom inn) for det var et lekent lag som kom til 2.omg. Mye positivt spill og flotte angrep som også startet bakfra. Cathrine med nok et mål etter glimrende slått frispark fra Ida. Vi fikk også sett et mønsterangrep som endte med Cathrine ned til linja,perfekt innlegg som Guro ekspederte kontant i kassa. En bra omgang av samtlige,men dagens Fossumspiller må bli Cathrine. Nå ser vi frem til neste kamp. Bra jobba Terje og Henning.