Stina og Mariken debuterte i toppserien

Stina med Ingrid, Sofie, Rebecca og Sara etter kampen
Stina med Ingrid, Sofie, Rebecca og Sara etter kampen

2 Fossumspillere mot Norges beste lag Stabæk . Det ble en tøff start for Stina og Mariken i deres toppseriedebut. Bortekamp mot fjorårets «doublevinner» Stabæk ble også for tøft for Amazon Grimstad. Mariken startet som midtstopper og Stina som venstre back.  Amazon la seg veldig lavt i første omgang og dermed fikk Stabæk spille mye ball. Til pause stod det 3-0 til Stabæk og selv om bare et av målene var spillemål var det fortjent ledelse. Ingen av av «våre» jenter kunne lastes for målene. I andre omgang prøvde Amazon å spille mer, og Amazon kom mer frem på banen. Kampen endte til slutt 5-0 til Stabæk etter 1 tvilsom straffe og mål fra læreboka i andre omgang.  Mariken ble byttet ut halveis i andre omgang , mens Stina spilte hele kampen. Fra Fossum var Sofie, Sara, Rebecca og Ingrid og så på kampen.