Stina og Mariken til Amazon Grimstad

 

Stina
Stina
Mariken
Mariken

Flytter til Grimstad…Fossum har mistet 2 av sine mange gode spillere . Mariken og Stina har begge trent med både Amazon og Stabæk i året som gikk. I høst kom henvendelsen fra Amazon på at de ønsket våre 2 spillere til Grimstad for å spille i toppserien i 2014. Amazon tilsatte i tillegg Vanja Stefanovic som hovedtrener, hun var assistenttrener i Stabæk i 2013. Dette beviser at Fossumspillerne har gjort det meget bra på treningene blant toppseriespillerne.  Det er selvsagt synd at vi mister 2 av våre beste spillere, MEN – på en annen side burde dette være en motivasjon for andre spillere til å stå på videre. Stina og Mariken har vist at det er «ikke så lang vei» til toppserien. I løpet av 2014 vil flere av våre spillere hospitere både mot Oslo og mot Sørlandet. Vi skal følge spesielt med på Amazon i året som kommer, og ønsker både Stina og Mariken masse lykke til.

 

Amazon FK