STINA OG MARIKEN ØNSKET AV TOPPSERIEKLUBB !

Førstevalget til tidligere Stabæk-trener Vanja Stefanovic

Mariken
Mariken
Stina
Stina

Amazon Grimstad har ved 2 anledninger henvendt seg til Fossum for å signere våre 2 eminente spillere Stina Kleppe og Mariken Kleppe. For litt over en uke siden henvendte daværende trener «mini» Holmgren seg til Fossum , både muntlig og skriftlig. Søndag 17.11 henvendte den tidligere Stabæk-treneren, nå nytilsatt Amazontrener, Vanja Stefanovic til Fossum om disse 2 spillerne. Stefanovic har tidligere 80 landskamper for Serbia, og hatt stor suksess som trener for Stabæks rekruttlag. Hun har av Stabæk blitt sett på som deres neste hovedtrener. Mariken og Stina har begge vært og trent både med Stabæk og med Amazon, og da tydeligvis gjort sine saker bra på disse treningene,  siden de har imponert både Amazontreneren og den tidligere Stabæktreneren. En slik henvendelse er en fjær i hatten for den jobben som er gjort med talentutvikling i Fossum. Fossum har idag også 3 stk  13/14 åringer som trener med talentene i Norges beste klubb på damesiden, Stabæk. Mari Løyland, Dina Aas og Rikke M Grave. Disse trenes bl.a av Stabæks trener for toppserielaget, Øyvind Eide. Han kan se tilbake på et år med toppseriegull, cupfinale, Champion League og ivaretatt ca 15 landlagspillere. Mari, Dina og Rikke er dermed i de beste hender.  Samarbeidsavtalene med toppserieklubbene Stabæk og Amazon er en viktig del talentutviklingsarbeidet som gjøres i Fossum. Sammen med Mari, Rikke og Dina har vi også tatt med oss en spiller fra Storm. Dermed tar Fossum også et ansvar for talentutvikling for klubbene i Skien som den ledende dameklubben. På seniornivå i Fossum er det 7 spillere som har signalisert at de ønsker å trene med Stabæk eller Amazon i tiden som kommer. Det vil de få muligheten til i løpet av 2014, slik at disse også kan se hvor de står ifht spillere i toppserien, og dermed få en pekepinn på hvilke områder som må forbedres for å nå sine drømmer om landslag- og toppseriespill, kanskje i Fossum om noen år……………..

Varden 20.11.13 – ønsket av toppserielag