Seier i siste hjemmekamp

 

Foran fra venstre : Cathrine, Helene, Sofie, Sara, Stina, Rebecca. Bak fra venstre : Linnea, Mari, Ingrid VJ, Ingrid B, Hedda, Mariken
Foran fra venstre : Cathrine, Helene, Sofie, Sara, Stina, Rebecca. Bak fra venstre : Linnea, Mari, Ingrid VJ, Ingrid B, Hedda, Mariken

Eik slått 3-0 !Årets siste hjemmekamp endte med klar seier til Fossum. Eik måtte vinne for å ikke gå ned, men hadde i realiteten ikke sjans. Med unntak av en heading i tverrliggeren skapte de ingen målsjanser. Det sørget forsvaret med Helene, Ingrid VJ , Ingrid B , Hilde og Linnea for. Bakerst var Sofie solid og dirigerte sine tropper utmerket. Midtbanen jobbet bra defensivt og offensivt med kaptein Stina i midten. Med seg hadde hun Mariken, Rebecca, Mari og Sara. Foran var en småsyk Hedda sammen med «duracellen» Cathrine  uromomenter gjennom store deler av kampen. Fossum skapte ikke mange sjanser , men var farlig på de som kom. 1-0 kom i første omgang ifbm et innlegg fra venstre, så fikk Mariken prikket ballen over mål-linje. 2-0 ordnet Hedda ved å rolig sette ballen til side for keeper, og 3-0 ordnet Mariken. Fossum endte dermed på 5 plass med god margin med plussmål. Urædd vant serien 3 poeng foran Nanset (Urædd kan være glad vi slo Nanset på våren, ellers hadde Nanset vunnet serien på målforskjell). Pors og Eik rykker ned. Vår siste kamp mot Amazon Grimstad 2 på tirsdag er dermed plasseringsmessig betydningsløs. Men for våre jenter er det en flott arena å vise seg frem for treneren til Amazon sitt førstelag.