Knepent tap i jevn kamp

Malene bet fra seg mot gamle lagvenninner…..MALENEMen dessverre var det ikke nok til at Fossum tok hjem seieren. Det var et velspillende Gimletroll-lag Fossum møtte søndag ettermiddag. Første omgang var jevn og kampen kunne bikket begge veier. Kampen var preget av få store sjanser. Hedda fikk en stor sjanse i første omgang da hun ble spilt flott igjennom og la ballen over en utrusende keeper , men Gimletrolls sisteskanse fikk en finger på ballen og den strøk utenfor. Malene spilte en meget god kamp mot gamle lagvenninner , både offensivt og defensivt. Bakerst stod Sofie godt og kunne ikke gjøre noe med Gimletrolls 2 mål. De ble begge satt inn i første omgang. Malene er allerede nevnt for god innsats, resten av forsvaret, Helene, Ingrid V, Synne og Hilde klarte seg også bra. På midtbanen må nevnes Sara, på vår venstrekant, som hadde flere flotte kombinasjoner. Ellers leverte Stina, Mari, Ingrid B, Frida og Rebecca på det jevne. Foran spilte Hedda og Cathrine. Fossums redusering var forøvrig en perle. Mari dro med seg ballen på venstresiden, sendte den videre til Ingrid B, som igjen sendte den til Stina. Hun dro av et par spillere og «banket» lærkula opp i venstre kryss. Det skal også nevnes at Fossum hadde 2 i tverrliggern, så dette kunne fort bikket motsatt veg. Dessverre tapte vi 2-1 for Malenes tidligere lagvenninner, forøvrig et velspillende lag.