Fossums G13 vant 2.div avd. B

Onsdag spilte Fossums G13 høstens siste kamp mot Pors Grenland. Med uavgjort eller seier ville de vinne sin avdeling. Denne kvelden var det ingen tvil. Fra første spark på ballen viste gutta god arbeidsmoral og vilje til å vinne kampen! Med 7-2 ledelse til pause og 7-5 totalt ble Fossums G13 avdelingsvinnere i 2.div avd. B. Vi gratulerer!

Fossum gutter 13 (24 09 13)

Fossum åpnet kampen meget bra. Allerede etter 10 minutter stor 3-0 til Fossum etter mye bra spill.  Deretter roer gutta seg litt ned og slipper Pors inn i kampen, slik at det etter hvert står 3-2. Men så skrur Fossum opp tempoet igjen og viser hvem som er best. Da dommeren blåser til pause står det 7-2, og gutta snakker allerede om overraskelsen som venter, dersom de vinner.

2.omgangen fortsetter som første ble avsluttet. Fossum produserer mange store sjanser, uten at det blir scoring. Så i løpet av omgangen scorer Pors en, to og tre mål, uten at seieren noen gang er truet. Fossum G13 vant dermed sin avdeling, følgende fasit for høstsesongen: 6 seire, 1 uavgjort, 0 tap og en målfosrkjell på 44-28.

Det ble selvfølgelig feiret med en skikkelig pølsefest i kjellern på klubbhuset!

På laget spiller Marcus, Martin, Tarald, Jon, Knut, Adrian, Thomas, Ludvik, Severin, Brede og Greger.
Trenere er Martin Horrigmo, Tor Ytterbø og Tommy Nordby