Urædd best i lokaloppgjør

Men ser vi bak resultatet ……Det ble en klar 7-0 seier til Urædd i årets siste lokaloppgjør på Fossum. Seieren var også fortjent – ferdig med den saken ! Men , de målene som kom i første omgang, og tildels i andre omgang, ble i utgangspunktet ikke laget av Urædd , men av ubesluttsomhet fra oss selv. Så med litt mer besluttsomhet, så hadde det stått 0-0 til pause. Da er det heller ikke sikkert at Terje hadde lagt om til 3 spillere bak for å ta igjen det tapte. Dette var et taktisk trekk fra Terje og Henning, men denne gangen lyktes vi ikke. Hadde vi derimot lykkes og fått presset Urædd mer opp på banen, så ville det vært en genistrek. Men – sånn er fotball ! Urædd , på sin side , har en bredere stall og kunne bytte inn og ut spillere i angrep uten at kvaliteten endret seg vesentlig. Dermed fikk deres spillere hvile ofte, og de kunne ha et høyere tempo mens de var banen. Vår stall er i tynneste laget pr idag til dette. Vi må se fremover og ta lærdom av dette. Vi vet gjennom både tidligere serie- og cupkamper i år at vi spiller jevnt med Urædd, og vi skal la tapet gå utover Gimletroll i neste kamp, allerede førstkommende søndag kl. 15.00 på Fossum Arena ! Møt opp og hei våre jenter frem til seier !