«Kremmerhus» fra Frida var ikke nok

 

Frida med klassescoring
Frida med klassescoring

Tap 3-1 for NansetDet var duket tabellnaboduell på Fossum onsdag kveld. Fossum kom best i gang, og spilte seg ut fra keeper gjennom nesten hele omgangen, mye bra ! Det var ikke ufortjent at Fossum tok ledelsen 1-0 midtveis i omgangen. Og – for en scoring, Frida-show!!!! Hun driblet elegant av flere spillere på høyre 16 meter hjørne, forserte så mot mål og satte ballen elegant fra skrå vinkel over keeper og bakre kryss. Klasse!!!!!!. Omgangen for øvrig var spillemessig jevn og Ine fikk vist ved et par anledninger hvilken god keeper hun er. I andre omgang var Nanset betydelig hissigere og deres nr 11 fikk lov å «herje» med oss ved 3 anledninger, og dermed ble det 3 mål på Nanset. Andre omgang bør Fossum glemme, og heller se frem til neste kamp mot Pors om 1 uke. På Fossums lag gjorde Mariken i midtforsvaret en bra jobb, Rebecca var tidvis frisk på kanten, Sara spilte godt, spesielt i første omgang. De som var med  : Helene, Malene, Synne, Ine, Mariken, Sara, Frida, Stina, Rebecca, Hedda, Katrine, Mari, Cecilie og Hilde.