NM semifinale – reise/overnatting

Ifbm J16’s bortekamp i semifinalen i NM mot Voll søndag 8.7 kl. 13.00 vil det bli satt opp en buss til spillere/lagledere. Bussen drar fra Fossum lørdag 7.9 kl. 10.30. I tillegg til spillere/lagledere vil det være noen plasser ledig i bussen. Mot et bussbillettgebyr på 200,- kan du da få lov å være med t/r og oppleve Fossum i semifinale på Jæren. Det er begrenset antall plasser, og billettene deles ut etter første mann til mølla prinsippet. Gi beskjed til Gisle W på telefon 9300 9150 dersom du vil være med bussen. Spillere/lagledere skal bo på Thon Hotel Sandnes. Hotellet har en såkalt idrettspris til foreldre/supportere. Den er : 600,- for enkeltrom, 800,- pr dobbeltrom, 950,- pr trippelrom, og 1.250,- for rom til fire. Alle priser er inkl frokost. Det er bestilt rom til spillerne. De som ikke er spillere må selv bestille overnatting. Du kan oppgi at du reiser med Fossum og skal ha «idrettspris». Spillerne betaler ikke noe for buss/overnatting.     Om du er alene og ønsker å dele rom formidles kontakt.

http://www.thonhotels.no/hoteller/land/norge/sandnes/thon-hotel-sandnes/?_s_ref=h45O7L98S&kw=thon%20hotel%20sandnes&creative=14520587469&gclid=CM-vztCdpbkCFe14cAodDz4Awg