J16 klar for semifinale i NM

Klar for semifinale i NM
Klar for semifinale i NM

Heddascoring i siste sekund….Det var duket for en spennende kamp på Fossum Arena da Norwaycup-mesterne av 2013, Raufoss,  skulle møte våre blåkledde i kvartfinalen i årets NM for J16. Vi har vel sett Sondre mindre nervøs foran andre kamper, men han klarte uforskammet bra å skjule at pulsen nok var noe høyere enn normalt. Rammen rundt kampen var meget bra. Godt over 200 tilskuere, NM hymnen , felles utmarsj, og lagoppstilling over høytaleranlegget. Masse honnør til Gisle, Espen og de andre som laget en festramme rundt kampen. Kampen var jevn, det første kvarteret hadde Fossum et overtak, det bølget litt frem og tilbake, uten at noen av lagene fikk noe klart overtak. Bakerst debuterte Sofie med dirigering og trygt spill . På et tidlig Raufosskudd fra vår høyreside fikk Sofie fistet ballen over, en praktredning ! Ingrid og Synne kontrollerte Raufoss landslagspiller Giæver, og Mari T og Cecilie tettet igjen på kantene. Raufoss sine dødballer var farlige, og det var flere enn 1 gang vi stod med hjertet langt opp i halsen. 5 minutter før pause får vi et corner fra venstre. Den slåes hardt inn og Hedda setter pannebrasken på ballen og Fossum er i føringen med 1-0. Stor jubel blant spillere og fremmøte. Men , gleden var ikke langvarig, bare minutter etterpå utlikner Raufoss til 1-1 ved Synne Rønningen. Lagene går til pause med et riktig resultat 1-1. Etter pause fortsatte det jevne spillet, men midt i omgangen kunne det se ut som Fossum begynte å bli slitne. Midtbanen med Rebecca, Mari L, Frida SL, Sara og Ida B hadde lagt bak seg mange harde løp i varmen. Ida B gikk ut og Dina kom inn. På slutten av omgangen tok Fossum mer over igjen, men ingen klarte å score. Det så ut som om kampen ville gå til ekstraomganger. Så skjedde det – en stikkball til Hedda, og hun lobber elegant over keeper og  i mål. Fossum leder 2-1, det er sekunder igjen. Raufoss rekker kun å starte med ballen før kveldens pipeblåser Gulbrandsen blåser av. Fossum er i semifinalen i Norgesmesterskapet. GRATULERER JENTER !