Fortjent borteseier

Malene, Sofie, Rebekka
Malene, Sofie, Rebekka

3 nye ansikter på A-laget i kampen mot Skarphedin….A-lagsjentene hadde lagt sommer og sol bak seg i høstens andre «lokalderby», denne gang mot Skarphedin. Fossum startet første omgang med god fotball, og vertene fra Bø var knapt over midten det første kvarteret. Selv om Fossum var nære scoring flere ganger , ble det ikke mål. Midt i omgangen fikk Skarphedin en gavepakke av et straffespark. En underlig avgjørelse som det kun var en som så, dessverre han som også kunne bestemme ! Men , som vi sier i Skien : «juksa vrengte seg», og straffen gikk skyhøyt over. Resten av omgangen var jevnspilt, og begge lag kunne fort gått til pause med ledelse. Når dommertrioen etter hvert var ferdig med sin pause, så kampen kom i gang igjen (spillerne hadde ventet lenge på banen), så var Fossum det førende laget. Fossums nykommer Rebekka Mykland var frisk på høyresiden, og skapte sammen med Hedda mye fremover på banen. Det var måltyven Katrine som stod for Fossums første mål da hun pirket ballen over linja ifbm et corner. Det blir sikkert ikke årets mål, men det teller like mye uansett. Bakerst stod Ine solid, men dagens beste Fossumspiller var Helene på venstrebacken. Hun vant dueller, driblet, hadde gode pasninger, tok hælspark som ga enkelte av bortesupporterne langt over normalt i puls, men det var bare publikumsfrieri. I andre halvdel av 2. omgang la Katrine på til 2-0. Hun kjempet til seg en ball og la den fra skrått hold rolig under keeper og i mål. Etter dette var Fossum aldri truet. Fossum andre nyervervelse Malene Sønderland Tobiassen var med mot Urædd, og kom inn i andre omgang på høyre midtbane. Hun leverte en god kamp, og var sterkt delaktig i flere av de gode kombinasjonene på Fossums høyreside. I tillegg til Rebekka og Malene ble også Sofie Martinsen klar rett før kampstart. Hun er jo et kjent ansikt for våre jenter, spiller på Norges J15 landslag, og kommer fra Urædd. Vi i Fossum er veldig glad for at disse 3 flotte jentene har valgt Fossum, og vet at vi får mye glede av dem i kampene som kommer. Vi  ønsker dem alle tre lykke til i Fossum ! Fossum vant 2-0 helt fortjent. Periodevis viste laget hva som bor i det, men grassmatta på Sandvold stjal mer krefter enn forventet. Følgende var med å slå Skarphedin : Ine, Sofie, Helene, Synne, Ingerid x 2, Sara, Stina, Hilde, Frida SL, Therese H, Cecilie, Malene, Hedda, Rebekka M og Katrine. GRATULERER MED BRA START PÅ HØSTEN !