Sterk høståpning – hadde serielederne i kne.

Slitne og glade

God grunn til å være fornøyde  etter kveldens kamp mot serieleder Urædd. Våre jenter viste ingen respekt og gav serielederne kamp til døra. Etter en nølende start fra begge lag fikk Fossum et fortjent corner i det 12. minutt. Et perfekt innlegg fra Stina fant hodet til Marikken og det stod 0-1. Etter skåringen ble kampen en stillingskrig hvor vårt forsvar og midtbane forsvarte eget mål på en heroisk måte. Urædd hadde et par gode sjanser på dødballer, men spillemessig ble de revet istykker av et hardtarbeidende fossumlag. På tampen av første omgang kunne det fort stått 0-2. Stina takler en Uræddspiller og ballen skyter fart mot Kathrine som kommer alene med keeper, men denne gangen er marginene på Urædds side. Ballen går 4,5 cm til side for stangen.  I det 75. minuttet får Urædd en corner og et godt slått innlegg blir headet i mål. Ikke ufortjent med utligningen, men det var så nære at det hadde holdt helt inn. Helt på tampen av kampen får Fossum et frispark som går bare cm utenfor krysset til Uræddmålet – nære på. Kampen ender 1-1 og poengdeling.  Et sterkt resultat også med tanke på at dommere ikke helt var på høyden i kveld. For mange avgjørelser gikk i Urædds favør.

Det var tydelig at jentene våre var godt forberedt til denne kampen. All ære til en solid forsvarsrekke, en hardtarbeidende midtbane og aggressive angripere som stresser enhver forsvarsrekke. Bakerst hadde Ine kontroll på det som kom.   Vi må også berømme Terje for god organisering og en solid struktur i det defensive spillet.  Vi gleder oss til neste kamp.

PS! Til tross for overskriften så var dette en utsatt vårkamp. Vi møter Urædd hjemme seinere i høst.

Antall tilskuere: 87