Old girls cup 21. september

logoFossumBlå2

For tredje gang inviteres det til en hyggelig fotballdag for damer. Det blir sjuerlag og femmerlag. Kampstart kl 12. Klassene er som følger; eldre talenter er 28-35 år, yngre veteraner er 35-40 år og endre veteraner er 40+ år. Påmeldingsfrist er 2. september.

OLD GIRLS CUP 2013
Fossum I.F og Telemark Fotballkrets ønsker å invitere klubber/lag til turnering for «Old Girls».
Målet med turneringen er å få med tidligere og nye spillere til en hyggelig fotballdag.

Premiering: Nr. 1 og 2 i hver klasse blir premiert

Påmeldingsfrist: 2. september til Telemark Fotballkrets (christer.karlsen@fotball.no)

Turneringen er åpen for lag med både 7 og 5 spillere. Sammensatte lag(to eller flere klubber samarbeider om å stille lag) kan også delta i turneringen. Kampstart kl. 12 og kampene vil i utgangspunktet bli spilt på kunstgress. Det legges opp til innledende kamper og sluttspill. Kamptid 1×20 minutter.(Antall påmeldte lag kan føre til justeringer). Spilleregler som for 7er fotball. Ved uavgjort resultat i sluttspillet, forlenges spilletiden med 5 minutter. Ved fortsatt uavgjort, avgjøres kampen med ordinær straffespark-konkurranse. Det gis dispensasjon til bruk av noen «underårige».

Kampprogram og ytterligere info vil bli sendt ut senest 1 uke i forveien. Spørsmål kan rettes til Fossum I.F v/ Viktor Arvesen tlf. 92246467.