DanaCups tredje dag

Vi eler litt fotballglede med bilde fra gutter 12s seier i 16-delsfinalen.
Vi deler litt fotballglede med bilde fra gutter 12s seier i 16-delsfinalen.

Alle Fossumlagene hadde kamper på den tredje dagen, sluttspillets første dag. Det var kun jenter 16 som vant begge sine kamper og gikk videre til spill på fredag.

Jenter 17

Sturehov IK slo ut våre jenter i 8-delsfinalen, med 2-0 seier. Vi takker for god innsats!

Jenter 16

De møtte  et svensk lag i 16-delsfinalen, Norrstrands IF, og der gikk det Fossums vei med 4-0-seier. Dagens andre kamp, mot Brumunddal ble spilt på kvelden. Brumunddal hadde ikke spilt kamp tidligere på dagen, så de viste sterk motstand. Fossum gikk videre til kvartfinale med 2-1 seier i en jevnspilt kamp.

Jenter 13

Seier i 8-delsfinalen

Den tredje dagens første kamp av et Fossumlag ble spilt av 13-åringene. De tok tidlig kontroll i kampen og ledet 2-0 til pause i sin 8-delsfinale. Allikevel ble andre omgang svært spennende da Øvrevoll Hosle fikk et tidlig mål. Det ble 2-1 seier. Kvartfinale ble spilt mot et tysk lag, Komet Blankenese Hamburg. De var sterke og slo ut Fossumjentene med en 5-1-seier. Jentene har hatt en bra turnering og vi takker for innsatsen!

Gutter 12

Det ble en berg-og-dalbane-dag for våre gutter. Første kampen mot HB3 fra Færøyene ble en oppvisning i god fotball. Den kampen vant de 4-1. 8-delsfinalen ble spilt mot Ham-Kam, og var jevnspilt. De ledet i store deler av førsteomgangen, men like før pause klarte HamKam å snu til 2-1. Andre omgangen var uhyre spennende, men dessverre klarte Fossum bare å score ett mål til, mens Ham Kam scoret to til. 4-2 i tap. Vi takker årets innsats og satser på nye muligheter neste år!

Vi krysser nå fingrene for at 16-årslaget går videre i sitt spill på fredag. Kvartfinalen spilles kl 1250.

(Denne saken ble noe forsinket pga damelandslagets semifinalekamp, og avslutting og prisutdeling for gutter 12 :-))