Årets beste kamp !

Mot Amazon GrimstadNy storseier til A-laget….A-lagsjentene fortsetter å imponere. Onsdagens kamp mot Amazon-Grimstad var en maktdemonstrasjon. På forhånd hadde Amazons trener fortalt at han hadde et bra lag i dag, og gjestene fra Sørlandet hadde flere landslagspillere på banen, MEN HVA GJØR VEL DET NÅR VI HAR :  Cathrine, Mariken, Hedda, Mari, Ine, Helene, 2 stk Ingrid, Guro, Sara, Marie, Hilde og Stina !!!!. Amazon kan være glad for at det var Urædd som gikk videre i NM og ikke Fossum, for da kunne alt skjedd…….. Til tross for at flere av våre jenter skulle ha eksamen i morgen, stilte vi det beste laget……!!!!! Første omgang begynte jevnt, men etter hvert vant Stina og Mariken mange baller på midtbanen, mens Ingrid B «kledde av» Amazons landslagspiller. 1-0 kom etter innlegg fra høyre fra Stina , rett på Cathrine’s hode, og vi var i gang. 2-0 , corner fra Stina, denne gang rett på Ingrid VJ’s hode. Til pause stod det 2-0, Terje og Henning justerte noe slik at Fossum kom lenger opp på banen, og det fikk de fremmøtte virkelig se i andre omgang. Det tok ikke lang tid før vi fikk et nytt innlegg fra Stina, denne gang fra høyre. Cathrine behøvde nesten ikke lee på hodet, men styrte ballen elegant i motsatt kryss, og vi hadde 3-0. Ikke lenge etterpå tok Stina ballen fra midtbanen, driblet vekk 5-6 spillere og ble brutalt lagt i bakken innenfor 16 meter’n. Straffa satte hun selv kontant imål, 4-0. 5-0 kom etter innøvd frispark fra , ja hvem andre… Stina igjen, keeper glipper ballen og Cathrine pirker ballen over linja. 10 minutter før full tid får vi dagens siste goal. Frispark, igjen fra Stina, Cathrine løper foran keeper og forstyrrer nok til at frisparket går direkte i mål. Dermed ble det 6-0 igjen, og Amazons største tap hittil i år er et faktum.

Ingrid 1 mål, Stina 2 mål, Cathrine 3 mål
Ingrid 1 mål, Stina 2 mål, Cathrine 3 mål

Kampen var en lagseier, som også Terje og Henning har æren for. Det er  innsats, tæl og vinnervilje som kjennetegner Fossum. I tillegg er jentene gode fotballspillere. De har teknikk, og kan utføre glitrende enkelmannsprestasjoner, som da Hedda dempet på brystet inne i 16 meterfeltet, vendte av 2 spillere, og skrudde ballen på utsiden av vristen , bare millimetere fra å gå inn.. Vi så hurtighet, som da Guro fosset frem og hentet opp baller alle trodde ville gå utover linja, for så å legge den «45 ut». Vi så ballkombinasjoner både korte og lange baller fra Mariken, Sara og Stina på midtbanen. Kort sagt det var en kamp som hadde alt vi i Fossum ønsker oss. VI VAR GODE ! Vi kunne nevnt alle spillerne,  men i dag må nevnes Stina med 2 mål og 4 assists, Cathrine med 3 mål, hvor av 2 på hode og Ingrid B som var outstanding i de bakre rekker. TAKK FOR EN FLOTT KAMP – JENTER !