Kalas-seier til A-laget

Laget mot Runar
Laget mot Runar

Runar har scoret i hver kamp hittil i år, men mot Fossum var det slutt på det….Runar kom fra 12-1 mot Pors og 1-4 mot Urædd, og er det mestscorende laget i 2 divisjon hittil. Med denne bakgrunn var det duket for en tøff kamp for våre jenter. MEN – der tok tilskuerne skammelig feil. Fossumjentene var tydelig motivert på vise de fremmøtte hva de var lagd av. Allerede etter 5 minutter utnyttet Hedda en feil i Runarforsvaret, og 15-årsjubilanten fikk kveldens første scoring. Noen minutter senere ladet Hilde kanonen fra 25 meter. Runars keeper hørte bare suset av ballen som forsvant opp i motsatt hjørne, 2-0. Rett etterpå kom 3-0, en virkelig perle. Etter et par flotte kombinasjoner på midtbanen, får en meget god  Guro ballen på høyresiden. Hun forserer ned til dødlinjen, legger ballen hardt i hodehøyde på første stolpe. Der kommer Cathrine på løp, og setter pannebrasken til. Målet var som tatt ut av læreboka, og da passet det at det var en lærer som avsluttet det angrepet. Cathrine rekker også å legge på til 4-0 før Fossum går til pause. Etter pausen fortsatt smilende, motiverte Fossumjenter samme gode spillet. 5-0 kom etter et langt fremspill til Hedda. Hun vendte vekk 3 Runarspillere og keeper og satte ballen i det tomme målet. Et goalgettermål ! 6-0 sto Guro for. Hun satte fart og parkerte dermed Runarspillerne, ventet til keeper var i ubalanse, og satte ballen rolig og iskaldt under keeper. Klassescoring !

Guro 1,Cathrine 2,Hilde 1 og Hedda 2
Guro 1,Cathrine 2,Hilde 1 og Hedda 2

Seieren fredag var en lagseier. Bakerst stod Ine og dirigerte med stor ro. Ved et tilfelle i første omgang, så alle de fremmøtte ballen i mål på et skudd helt oppe ved tverrliggern, men Ine fistet ballen over med tigersprang. Solid kamp ! Forsvaret slutter ikke å imponere. Som sagt hadde Runar scoret i samtlige seriekamper hittil i år, og de har møtt topplagene, men mot Fossums backrekke var det slutt. Helene var meget god både fremover og bakover på sidebacken, i midtforsvaret drev igjen navnesøsterne Ingrid motstanderne til fortvilelse ved å stopp alt, og Hilde gjorde som Helene og var god både bakover og fremover. Dette resulterte jo også i 1 mål i dag.

Cecilie debuterte med storspill
Cecilie debuterte med storspill

I andre omgang kom forrige kamps debutant og Fossums beste mot Gimletroll inn, og Cecilie leverte nok en gang «varene».  Midtbanen var kanskje Fossums beste lagdel i dag. De tok enormt ansvar defensivt, og offensivt varierte de med trekantspill, kortpasninger, langpasninger og dribleserier. Særdeles god kamp av Stina, Mariken og Sara. Angrepet er nevnt. 2 mål av Hedda, 2 mål av Cathrine, 1 mål av Guro. Hva mer kan man forlange av et angrep ? Mari og Marie kom inn i andre omgang og fulgte opp de andre spillernes innsats i  troppen til kaptein Stina. Det er også en trygghet å vite at vi har en solid keeper-reserve i Frida tilgjengelig. Gratulerer også til Terje og Henning for god lagledelse ! Det må også i dag gis ros til dommerne som dømte godt, men det viktigste av alt, de hadde glimt i øyet, og var med på å gjøre kvelden komplett !