Fantastisk scoring av Stina

Nanset og KatjaIne reddet straffe og 3 poeng….Det ble en jevn kamp i Larvik onsdag kveld. På begge sider var det gode forsvar. Nanset hadde den tidligere landslagspilleren i håndball, Katja Nyberg i sitt midtforsvar. Hun raget et par hoder over våre 2 spisser Cathrine og Hedda, samtidig som hun fortsatt hadde hurtigheten og styrken. Våre forsvarere med Ingrid og Ingrid i midten, samt Helene og Hilde var minst like gode. Bakerst stod Ine meget bra og tok alt som kom. Vi gikk til pause med et lite Fossum-overtak, men uten at lagene hadde klart å score, 0 – 0. I andre omgang fortsatte det jevne spillet, uten at Nanset hadde noen reelle muligheter. Vår midtbane med Guro, Mariken, Frida og Stina jobbet glitrende og tok ansvar bakover. Spesielt må nevnes Frida. Vi kjente til hennes offensive kvaliteter, men  som nå også virkelig har begynt å ta et stort ansvar defensivt. Men det 2 prestasjoner som virkelig sitter igjen. Nr 1 er frisparket fra hjørnet av 16-metern 7 minutter før full tid. Nanset legger forsvaret langt ut for å sette våre spillere i offside, men hva gjør vel det når vi har Stina. Hun curler ballen opp i lengste vinkel, utagbart for en støyende Nanset-keeper (der var decibelnivået urovekkende høyt). Det er en fantatisk scoring, og fortjent. Nanset går rett fra avspark og i angrep, en av våre forsvarere har en refleks med handa, og dommeren peker ubønnhørlig på straffemerket. Men prestasjon nr 2 står vår eminente keeper Ine for. Nansets ellers så gode midtbanespiller gjør seg klar, men Ine er der som tiger fanger byttet, og redder straffen og 3 poeng. Terje er i ekstase, og har vel fortsatt ikke landet….seier 1-0, dønn fortjent. Både Sara og Marie gjør manns jobb da de kommer inn, mens Solrun og Mari stod klar til å redde Fossums ære dersom det var behov. Gratulerer jenter !