Fossum ga Urædd kamp til siste slutt

Fossum"veteraner" med blått hjerte
Fossum»veteraner» med blått hjerte

Feildømt corner sendte Urædd videre i NM…Mange ventet nok at Urædds rutinerte lag skulle kjøre over Fossums unge lag i NM kampen på Kjølnes Kristi Himmelfartsdag. Fossum hadde mange forfall til denne kampen, og stilte med kun en innbytter til utpåspillerne. Når kampen da gikk til ekstraomganger , ble det tungt for Fossumjentene. Urædd hadde et klart overtak på innbytterbenken siden de hadde langt flere spillere å bytte inn. Det ble langt fra noen overkjøring i 1 rundekampen. Bakerst stod Ine meget bra og tok det som kom. Det måtte faktisk et feildømt corner til for at Urædd skulle score. Det var få sjanser i kampen, men Hedda hadde fortjent å score da hun driblet seg fra midten banen og forbi 8 Urædd-spillere. Det manglet bare den niende , så hadde det stått 1-1 til pause. Midtforsvaret med 2 blad Ingrid var gode, og ga ikke Uræddjentene en sjanse i første omgang, sidebackene Helene og Hilde var tett på hurtige Uræddangripere slik at de sjelden fikk muligheter til å komme til sjanser. Meget solid forsvarsfirer ! Stina tapte ikke en duell på midtbanen, og slet ut flere av motstanderens spillere. Frida med sin eleganse driblet så det var en fryd å se på. Sara, Mari og Marie var som moskitos på Uræddspillerne og ga dem aldri rom. Foran jobbet Cathrine utrettelig. Hun vant bl.a flere hodedueller mot spillere som var både 1 og 2 hoder høyere. Hedda leverte gode pasninger og driblet vekk Urædds forsvarere gang etter gang. Fossums utlikning på slutten av andre omgang skjedde da Hedda ble overfalt inne i 16 metern og den soleklare straffen satte kaptein Stina elegant til venstre for keeper. 1-1 ble også sluttresultatet etter ordinær tid. I ekstraomgangene fikk vi en debutant i målet da Frida Vidme kom inn. Hun viste ingen tegn på nerver og stod godt. Det var lite hun kunne gjøre med de 2 målene Urædd fikk i første ekstraomgang. Vi gratulerer Urædd med seieren og ønsker dem lykke til i 2 runde !