J16 videre i NM

Laget MK NMDina matchvinner i sin første offisielle J16 kamp…Det ble en jevn kamp resultatmessig i 1. runde kampen mellom Fossum og Mandalskameratene. En stund var vi faktisk bekymret for om vi skulle rekke kampen. Bussen vi hadde leid måtte skyves da vi kom til Kjørbekk, og GPS’n til Totto sendte oss på sightseeing på kystveien mellom Kristiansand og Mandal. Men vi rakk kampen, og første omgang i motvind og sola midt imot var vel en omgang vi ikke bør være veldig fornøyd med. Det var tydelig at bussturen satt kroppen. Takket være et godt forsvar og god keeper endte omgangen 0-0. Vi hadde vår største sjanse da Mari kom alene med MK’s meget gode keeper, som avverget skuddet. I 2 omgang fikk Sondre mer orden på troppene, og Fossum tok over banespillet. Vi spilte oss til flere gode sjanser. Hedda var 2 ganger alene med keeper, men igjen var MK’s siste skanse der og tok skuddene. Vi fikk flere cornere uten å få satt ballen i nettet. Når et lag presser slik Fossum gjorde, så kan det fort gå gæernt, og det holdt på å gjøre . Et MK angrep gikk i stanga (heldigvis for oss). Da det var 5 minutter igjen av kampen fant Dina ut at noe måtte gjøres. Hun tok ballen med seg , satte den over keeper og i det lengste hjørnet. 1-0 til Fossum. Dina ble forøvrig klar for Fossum J16 på kampdagen 4.5. Hun har spilt på det samlede Gjerpen/Fossum J14, men som Gjerpen spiller. Da har hun ikke lov å spille for Fossum J16. Heldigvis skrev hun under for Fossum, slik at hun også kan bidra for Fossums J16. De som tok Fossum videre til 2. runde i NM var : Frida V, Frida SL, Mari T, Ida S, Synne, Cecilie, Charlotte, Mari L, Dina, Hedda, Sara, Ingrid, Kristine og Rikke Marie.   Supporter MK NM-kampTakk også til de ivrige foreldrene som tok turen til MK. Knut lot garasjerydding være for å kunne heie laget frem til seier, og Jan Helge og Ellen fremskyndet Ingrid’s fødselsdagsfeiring for gi alt på tribunen. Kan de være aktuelle for «årets supporter» ?