Tap for Fossum 2 – G13 i serieåpningen

Det ble tap for Borg i seriepremieren for Fossums G13 – 2.lag. 1.omgangen var alt i alt meget bra av Fossum. Vi startet litt passivt og ble presset bakpå de første 10 minuttene, noe som endte med mange store sjanser til Borg. Men etter å ha ridd av stormen, tok etter hvert Fossums gutter tak i kampen. Midtveis i første omgangen spilte de riktig god fotball og etter ca 25 minutters spill tok Fossum fortjent ledelsen ved Adrian. På dette tidspunktet hadde Fossum god kontroll på kampen. Men mot slutten av omgangen ble gutta for offensive, og jobben hjemover ble lang og tung. Borg fikk løpe inn 1-1 og 2-1 rett før pause. Selv om gutta prøvde heroisk å utligne i andre omgang, var det i stedet Borg som til slutt gjorde tre nye mål. Det ble dermed tap 1-5 i sesongåpningen mot Borg. På Fossum spilte Marcus, Greger, Martin, Thomas, Tarald, Jon, Ludvik, Severin, Adrian, Nicolai og Jon.