Fortjent seier for A-laget i sesongåpningen

Skarphedin serieåpning 2013Fantastisk scoring av Kathrine…Etter et lite Frida-show på venstresiden kom det et perfekt innlegg . Der stod Kathrine og styrte ballen i mål, på hodet,  fra 12-13 m i en perfekt bue over keeper og oppe ved bøylen i målet. 1-0 til Fossum. Hadde målet vært en bok, hadde det fått Nobelprisen i litteratur !!! Kathrine viste veg for sine unge lagvenninner, og de svarte ved å jobbe og slite på samme måte. Etter hvert som 15-16 åringene ble kvitt debutnervene , begynte også spillet å sitte mer og mer. 2-0 målet til Mariken var et eksempel på dette. Etter litt småspill ble Mariken spilt igjennom alene mot Skarphedins keeper og satte ballen rolig til side for Skarphedins gode siste skanse. På slutten av omgangen fikk Skarphedin et heldig mål, og lagene gikk til pause med 2-1. Andre omgang ble målløs, men det kan Skarphedin takke sin keeper for. 2 kjemperedninger etter skudd fra Frida, Guro var nære ved et par anledninger, Mariken hadde sjanser, men ballen ville ikke i mål. Bakerst på et godt Fossum lag stod Ine godt. I midtforsvaret regjerte Synne og Ingrid B med stor ro, på sidebackene var Helene, Mari T og Hilde bortimot umulige å komme forbi, midtbanen med Mariken, kaptein Stina og Sara spilte klokt både offensivt og defensivt. Fremme var Guro, Kathrine og Frida uromomenter som aldri ga Skarphedin ro. Skarphedin spilte mye lange baller, og det var nok flere av gjestenes midtbanespillerne som var nær symptomer på whiplash hvis de skulle følge med eget spill. Til tross for Fossums heroiske innsats, så det ut som det var tidlig i sesongen for dagens pipeblåser, men dette bedrer seg sikkert etter noen kamper. Gratulerer jenter med seier i årets første obligatoriske kamp !