Klar seier mot Kongsberg

6-0 var 7 for lite…Mot KongsbergDet var klasseforskjell på Fossum A-lag og Kongsbergs nystartede lag. Kongsberglaget bestod av en del spillere som hadde startet opp igjen med fotball etter et par år opphold. Fossum var tydelig bedre teknisk og hadde betydelig bedre kondis. Det tok allikevel ca 15 minutter før den første ballen lå nota. Mariken kunne sette bredsida til etter en flott Kathrine/Hedda kombinasjon. 2-0 kom ikke lenge etterpå, Hedda dro av 3-4 spillere og la inn foran kassa, der var Kathrine og bredsidet den inn. Mariken satte ennå en i kassa,  og så fikk vi en perle fra Stina. Hun dro av 5 spillere fra Kongsberg, de lå strødd etter henne og satte deretter ballen utagbart i mål. Flott soloprestasjon ! Pause 4-0. I andre omgang fortsatte Fossum presset, og det kunne fort blitt meget stygge sifre for Kongsberg. Fossum nøyde seg med 1 mål av Kathrine og 1 av Hedda i andre omgang, og dermed endte kampen 6-0 til Fossum, ikke et mål for lite ! Det var et solid forsvar, en god keeper , flere flotte kombinasjoner på midtbanen, og det ble skapt mange sjanser. M.a.o mye positivt å ta med seg videre. De som spilte i dag var : Ine, Ingrid B, Synne, Mari T, Helene, Guro, Sara, Marie, Hedda, Kathrine, Stina, Frida SL og  Mariken