Solid matching for A-laget på Nadderud

Gode Fossumspillere i intervjusonenGod kamp til tross for tap..

Treningskamp mot Stabæk er en del av samarbeidsavtalen som Fossum har med Stabæk. Det ble skikkelig gjennomkjøring for Fossums unge mannskap mot Stabæks rekruttlag. Stabæk stilte med alle sine beste unge som ble cupmestere for J19 i fjor. Flere av spillerne trener daglig med A-laget som ble nr 2 i toppserien og NM-mestere for senior i fjor. Stabæk spilte ball hurtig og brukte «vingene» flittig, men å komme forbi Helene og Mari var ikke lett. I tillegg hadde Synne og Ingrid B stengt midtforsvaret. Bakerst stod Ine og tok det som kom forbi. På midtbanen jobbet og slet Mariken og Stina i midten, mens Marie og Sara dekket kantene. Foran var Hedda og Guro uromomenter. Det var Stabæk som hadde de fleste sjansene i første omgang, men Marikens lobb/langskudd var veldig nære å gå inn. Til pause stod det 0-0. I andre omgang begynte våre jenter å merke kjøret, og med kun en småsyk Frida SL på benken var det ikke ufortjent at Stabæk tok ledelsen 1-0 etter 10 minutter i andre omgang. Ikke lenge etter ble 2-0 og 3-0. Terje la om til mer offensivt spill, og Fossum kom lenger frem på banen. En genial pasning fra Mariken til Hedda og det stod 3-1. Kampen var jevn, men Stabæk fikk en til og sluttresultatet ble 4-1. Samtlige spillere skal honnør for innsatsen. De som spilte var : Ine , Mariken, Synne, Ingrid B, Mari T , Guro, Sara, Marie, Hedda, Frida SL, Stina og Helene.