Seier mot Skarphedin i A-lagets treningskamp

Målscorere mot Skarphedin….Skarphedin april 2013Det ble en resultatmessig spennende kamp i Telemarkshallen 2. påskedag da Fossums A-lag på damesiden møtte Skarphedins damer. Skarphedin har i en årrekke vært i 2. divisjon og er Fossum første motstander i serieåpningen om 2 uker. Kampen begynte med et tverrliggerskudd fra langt hold fra Skarphedin. Etter dette tok Fossum over, og etter småpent angrepsspill satte Mira inn 1-0 til Fossum. Fossum fortsatte presset og fikk frispark fra hjørnet av 16 meteren. En av kampens store spillere, Stina, tok fart og la ballen elegant i motsatt kryss. Dermed stod 2-0. Helt fortjent så langt i kampen ! Skarphedin hadde et par sjanser og fikk 2-1 på en feil i vårt forsvar, deretter fikk de 2-2 på en kontring. Dette var ikke fortjent for Skarphedin etter spill og sjanser så langt i kampen. I andre omgang hadde trenerduoen Henning og Terje endret litt på formasjonen, og Fossum ble litt baktunge innledningsvis i 2 omgang. Dette utnyttet Skarphedin og gikk opp til 3-2. Da viste jentene og trenerne at de var sterke i psyken. Fossum tok over igjen og da det gjenstod 10 minutter fikk vi et Hedda-raid. Hun driblet av 3 spillere og satte ballen rolig forbi keeper, 3-3. Fossum eide nå kampen . I de siste minutter ble Kathrine spilt opp inne i feltet med ryggen til mål, hun snudde på en «femøring» og satte ballen over Skarphedins keeper. Resultatet ble 4-3 til Fossums unge mannskap. Det er mange som fortjener honnør etter kampen, og enkeltvis ser vi hva som bor i dette laget. Med noen flere kamper sammen, vil de også bli enda bedre lagmessig. Følgende spillere var med å slå Skarphedin : Ine, Mariken, Synne, Sara, Helene, Ingrid, Marie, Stina, Hedda, Kathrine, Mari, Therese og Mira