Seiersrekka brutt for Nord-Irlands suksessrike u17 jenter!

 

Seiersjenter mot Nord-Irland u17
Seiersjenter mot Nord-Irland u17

Etter uavgjort mot England og seiere mot Italia og Israel møtte Nord-Irland Fossum/Urædd….

Det ble en spennende kamp på Nord-Irlands fantastiske anlegg the Dub, da Nord-Irlands ubeseirede U17 jenter møtte Fossum/Urædd sine J16. De fleste regnet dette som kattens lek med musen, og da Nord-Irland gikk opp til 1-0 etter 1 minutt etter en tabbe i det norske forsvaret, tenkte vel de fleste sitt……. Det ble spilt 3×30 minutter. Etter første omgangan stod det 1-0. Spillet var jevnere enn det burde være mellom et landslag og et klubblag. Våre jenter mistet repekten for sine mer profilerte motstandere etter hvert som kampen skred frem. I andre omgang økte Nord-Irland til 2-0, på det tidspunktet ikke ufortjent. Men da gjorde Sondre noen taktiske grep (eller coaching i verdensklasse som han selv sier). Kampen endret karakter og Mariken gjorde 1-2 på corner. Ikke lenge etter gjorde Mariken 2-2 på corner igjen. 2 omgang var ferdig . Fossum/Urædd var på høyde med et av Europas beste lag før tredje og siste omgang. Fossum/Urædd startet omgangen fantastisk og rundspilte Nord-Irland. Det var ikke ufortjent da Ingrid banket ballen imål 20 sekunder på overtid. Fossum/Urædd er det første laget som vant over Nord-Irland. Iflg vår nord-irske representant stilte Nord-Irland med sitt beste lag. Vi fra Grenland ønsker de nord-irske jentene lykke til i sine neste kamper mot Østerrike, Frankrike og Spania !!!!

 

Link til Nord-Irske klubb : http://www.pitchero.com/clubs/greenislandfc/news/northern-ireland-2-v-fossum-if-882168.html