Gisle Wivilson 50 år !

Idag 12.2 er Gisle 50 år. Send en hilsen på mobil 93009150 ! …En Fossums ildsjeler fyller 50 år idag 12.2. Gisle begynte sin fotballkarriere på Storm på Kleiva . Etterhvert så ble det Fossum. Gisle hadde riktignok ikke Frida Svindal Larsens teknikk, men var uhyggelig rask. Visste dere at han løp 60 m på 6,8 !!!!! Gisle har i de siste 8-9 årene vært trener for J97-98 og fulgt sin datter Linnea. Mannen har jo enorm kapasitet, så nå har han også tatt på seg ansvaret for sin andre datters lag, Hedda sitt lag i 2000 klassen. Gisle er en kontinuitetsbærer for 97/98 jentene. Han har stått på både i motgang (det har ikke vært så mye av det) og hatt utrolig fremgang med disse jentene. I tillegg til å vunnet flere kretsmesterskap, Adidas-cup, finaler i Dana-cup, så har laget hans nå blitt så lagt merke i Europa, at de er invitert til å spille landskamp mot Nord-Irland i Belfast 3.3 i år.( Fossum vs Nord-Irland ) På Heddas lag har det vært få spillere, men Gisle har fått til samarbeid med Gjerpen slik at lagene opprettholdes, og at vi i Fossum har tilbud til jentefotball i alle aldersklasser.  Dette kjennetegner Gisle. Han bryr seg om jentene, og sørger for at de fortsetter med fotballen – lenge ! I tillegg har Gisle lagt ned mangfoldige dugnadstimer på Fossum. Uten ham(og Jan Helge) hadde det ikke vært lys på banen, i hvert fall ikke til den prisen ! Fossum ønsker deg lykke til i Belfast og håper du bidrar også i de neste 50 årene !