Attraktiv motstander

Den siste tiden har ikke J16’s resultater og spill gått upåaktet hen. Det mangler ikke på interesse for å møte disse gode jentene. I mars møter jentene Nord-Irlandslandslag J15 og J16-laget til Champion League laget Crusaders Strikers fra Belfast i Nord-Irland. Kampene er de motstanderne som har bedt om. I mai er de invitert til en eliteturnering i Vestfold, der lag som Røa og Lillestrøms J16 lag er. Begge lag fra toppserien for damer. I juni er de invitert til Bergen i en eliteturnering for å møte bl.a Arna-Bjørnar og Sandviken. Dette blir nok litt lang reiseveg. MEN – det viser at  Fossum er blitt lagt merke til både i Norge og utenfor landets grenser. I Fossum er det nå 12 spillere som var på kretslag J 14 og J16 ifjor. Mariken representerte Norge i flere kamper i år, og scoret sågar mot Sverige. Hedda og Frida har de siste årene blitt tatt ut på Hangeland-akademiet. Fossum har vært i 4 finaler i Dana-cup de 3 siste årene.  Fremtiden for klubben ser m.a.o lys ut i årene som kommer. Det utvikles gode spillere i klubben og vi attraktive for spillere utenfra som ønsker utvikling !