Festfotball av J16 i siste kamp !

Men vi tapte på tittelen på målstreken, bokstavelig talt…..Det var duket for en meget spennende avslutning i Interkrets J16. Fossum og Urædd hadde like mange poeng, men Urædd hadde 6 mål å gå på. Urædd møter Nøtterøy i Tønsberg, Fossum møter Vestfolds kretsmestere av de 3 siste årene, Teie, i Tønsberg. Begge kamper begynner 19.30 ! Det var en meget tent Fossumgjeng som entret banen, og alle visste hva som stod på spill. Scoring etter 2 minutter ga håp om at det umulige var mulig. Jentene spilte «champagnefotball» og gikk til pause med 4-0 ledelse. Urædd ledet 1-0. Vi hadde tatt igjen halvparten av det vi trengte på målforskjellen. I pausen var tenningen like høy , og det var ikke nødvendig med justeringer eller påfyll av motivasjon . I andre omgang fikk vi raskt 5-0, og meldingene fra Nøtterøybanen var at Urædd var gått opp til 2-0. Vi måtte da vinne 8-0. Deretter gikk det lang tid før vi scoret 6-0 og 7-0. Vi trang 1 fattig mål til for å vinne tittelen, og det var fortsatt 10 minutter igjen. Dessverre ebbet det ut med 7-0, og Urædd økte til 3-0. Urædd ble mestere med 2 fattige mål mer. Vi kan selvsagt fremheve spillere spesielt, men tirsdagens kamp var en lagseier. De som deltok var : Frida V, Sara, Linnea, Synne, Ingrid, Mariken, Åsa, Stina, Ida, Malene, Mari, Hedda, Guro, Frida SL og Cecilie.

Men hvor nære var vi ? I gårsdagens kamp mot Teie hadde vi 3 i tverrliggeren og 1 i stanga, vi ble snytt for et klart straffespark og hadde et mål inne.  Hadde vi scoret 1 mål mer eller sluppet inn 1 mål mindre mot Falk, så hadde vi tatt tittelen, eller hadde vi ikke slappet av da vi ledet 5-1 mot Urædd, og sluppet inn 1 mål mindre eller scoret 1 mål mer, så hadde vi hatt tittelen. Så vi kan godt si at vi tapte tittelen med 1 mål. Pokker så surt !!!! Men m.a.o så var det ikke i gårsdagens kamp mot Teie at tittelen glapp. Der gjorde jentene en fantastisk kamp, faktisk den beste jeg(Øyvind og Gisle) har sett av noe Fossum-lag iår. Gratulerer til våre fantastisk gode jenter og gratulerer til Urædd som tok tittelen !