Urædd eller Fossum ?

Interkrets J16 avgøres tirsdag 23.10 i Tønsberg. Begge lag har 21 poeng…………….Fossum J 16 vant hengekampen borte mot Husøy/Foynland med 4-0 fredag kveld. Dette betyr at både Urædd og Fossum har 21 poeng etter 8 kamper, men Urædd har 6 mål bedre målforskjell. Tirsdag 23.10 kl. 19.30 spiller begge lag borte mot hvert sitt Tønsberg lag. Urædd møter Nøtterøy og Fossum møter Teie. Ingen av Tønsberglagene har noe å spille for utenom æren. Nøtterøy er allerede kretsmester i Vestfold, og Teie har ikke mulighet til å ta dem igjen. Dette blir en «rysare» som man ville sagt i Sverige. Urædd har før kampene overtaket, men …………..»fotballen er rund» , så vi får se !

Fredagens kamp ble en kamp mellom 2 forskjellige spillestiler. Fossum spilte ballen og hadde mange trekk mellom spillerne, mens Husøy satset på lange baller frem til spissene. Spillestilen som ligger Fossum nærmest hjertet vant, …….heldigvis. Det var er klart overtak til Fossum, der det tok 8 minutter før Hedda satte ballen i mål fra skrå vinkel. Fossums spillere ville mye, og forsvaret med Synne og Ingrid i midten, og Sara og Linnea på sidene kom meget bra fra kampen. Frida V i mål var også meget god både i feltet, og ikke minst som sweeper pga Husøy’s mange lange baller i vårt bakrom. Vi gikk til pause med 1-0. Helt klart for lite etter spill og sjanser. I andre omgang puttet Sara ballen i mål på en lobb fra langt hold. Det så nesten ut som ballen gikk over, og det tror jeg Sara også trodde, for hun så mildt sagt overrasket ut da ballen lå i nettet. Marikens mål var en perle fra fra en av banens giganter. Fra skrå vinkel lobbet hun ballen over Husøy’s gode keeper, og hun gjorde det med venstrebenet……………klassescoring ! Det siste målet var også flott ! Fra ca 20 m ladet Hedda skuddfoten og klinte ballen i krysset, utagbart for Husøy’s keeper.  Fossum produserte igjen mange sjanser, men en meget god Husøy-keeper reddet dem fra et større nederlag. Det må også nevnes at dommeren ikke hadde sin beste dag ! De som var med å spille på banen med den flotteste beliggenheten vi har vært på , rett ved sjøen og kanalen mellom øyene, omkranset av villaer med bassenger og store kvadratmeter : Frida V, Linnea, Heidi, Marie, Frida SL, Synne , Ingrid, Sara, Hedda, Åsa, Mariken, Ida, Guro og Mari. I tillegg var de mest ihuga supporterne der : Ingunn, Ellen, Else Karin og Per.