VIKTIG SEIER !

Men holder det ?….
Tirsdagens kamp mot Nøtterøy var viktig for å hekte Nøtterøy av i kampen om Interkretstittelen og henge med Urædd i kampen om den samme tittelen. Pr. 17.10 ligger vi 3 poeng etter Urædd med 1 kamp mindre spilt, i tillegg har vi 10 mål dårligere målforskjell, så det skal holde hardt, men……….. I kampen mot Nøtterøy var Fossums J16 i første omgang spillemessig bedre og ledet ikke ufortjent 1-0 til pause etter scoring av Mariken på corner. Forsvaret var bunnsolid og slapp lite til . Det lille som kom tok Frida seg av. Spillemessig en bra omgang, men vi skapte litt for få sjanser. I andre omgang var Nøtterøy mer med i kampen, men vi skapte flere sjanser enn 1 første omgang, uten at vi klarte å sette dem. 2-0 scoringen kom også på corner og denne gangen var Ingrid som satte den i mål med pannebrasken. Fredag 19.10 møter vi Husøy borte før det hele avsluttes med Fossum mot Teie i Tønsberg og Urædd mot Nøtterøy i Tønsberg. Det blir et race mot tittelen. Pr.idag har Urædd ledelsen i dette racet. De som var med å slå Nøtterøy var : Frida V, Linnea, Cecilie, Synne, Mariken, Ingrid, Åsa, Stina, Frida SL, Ida, Malene, Guro, Hedda, Sara og Mari