Flint slått klart

Jentene revansjerte seg….

Usminkede fotballprofiler etter 5-0

 

J16 revansjerte seg kraftig etter forrige kamps tap for Falk. 5-0 mot Flint var nok kanskje et par mål for mye, for Flint spilte bra fotball første del av både  første og andre omgang. Forsvaret gjorde en god jobb og tok hånd om det som kom. Spesielt spilte sidebackene Mari og Linnea sikkert og trygt. Mari hadde mange raid fremover , og overlappet gang etter gang på vår høyreside. Etter en litt treg start stoppet Synne og Cecilie alt som kom, og var umulige å komme forbi. Heidi var igjen sporty og stod i mål og hun stod bra. De siste 25 minuttene i andre omgang  fikk vi en debutant i mål, nemlig Stina. Og Stina hadde assist fra keeperplassen frem til Hedda, og hadde nesten nr. 2. Forøvrig spilte midtbanen med Marie, Maria, Frida, Sara bra. Stina var på midtbanen i 2 halve omganger og vant mange dueller, samt at hun serverte mye bra frem til spissene Guro og Hedda. Malene og Ida som kom inn på kantene og kom også frem slik vi er vant til. Dagens mål ble satt inn av Frida da hun fra 30 m, nesten ute på sidelinjen så at keeper stod langt ute og satte den over henne og i mål. I tillegg til dette scoret Guro 1 mål og Hedda 3. Seieren var en lagseier, men ekstra pluss til Malene, Maria, Sara og Stina. Hedda, Synne, Cecilie og Frida SL spilte seg opp i andre omgang, men alt i alt en lagseier. Neste uke venter tøffere motstand mot Husøy…..  Også et stort + til kveldens meget gode dommer (Sannerholt fra Skotfoss),som raskt fikk en god dialog med jentene.