3 på rad for J16

Klar seier på Notodden…16-årslaget tok sin tredje strake seier på rad i Interkrets serien og er ubeseiret så langt. Denne gangen var det Snøgg som fikk smake på jentenes høstform. Første omgang begynte ikke så bra spillemessig og våre jenter slet litt i motvinden på Notodden kunstgressbane . Men laget er i flytsonen og tok ledelsen 1-0 mot spillets gang. Guro lurte ballen inn fra skrått hold . Omgangen fortsatte med Snøgg overtak, men takket være godt spill fra Synne, Cecilie og Rebekka og ikke minst vår meget gode reservekeeper Heidi i  , så holdt vi nullen bakover i første omgang. Før pause puttet også Hedda et mål etter klabb og babb i feltet. Vi gikk til pause met 2-0, ikke helt etter spillets gang. I andre omgang skjerpet jentene spillet og Snøgg var sjanseløse. Fossum fikk til finspillet og samtlige leverte en meget bra omgang. Forsvaret var pottetett, midtbanen varierte og spissene leverte 2 mål også i denne omgangen. Det ene var en perle tatt ut av læreboka, Hedda driblet 4-5 spillere, forserte ned til dødlinjen , kikket opp og så at Guro stod ledig, rolig pasning bort og Guro bredsidet ballen i mål. Kampen endte til slutt 4-0. En fortjent seier ! Hvis en skal sette fingeren på noe, så må det være at vi ikke scorer mer på corner. Malene og Sara hadde glimrende cornere igår som vi ikke klarer å putte i mål, men det får vi trene på til uka… . De som vant fortjent over Snøgg var : Heidi, Linnea, Marie, Synne, Cecilie, Mari, Rebekka, Sara, Frida SL, Ingrid, Mariken, Hedda, Ida, Malene og Guro.