Første Interkretskamp unnagjort !

Storspill av J16 mot Grane på Bakken…Jentene møtte Skiens Grane til første kamp i Interkrets  mandag kveld. I gruppespillet i vårkampen tapte Fossum knepent og var denne kvelden ute etter revansj. Kampen begynte litt rufsete, og Grane tok ledelsen etter en klar off-side. Dette var i grunn det eneste kveldens meget gode dommer Ole Zimmerlund ikke fikk med seg. Det så ikke bra ut da Frida i målet hinket av banen rett etterpå. Men bekymringen var ubegrunnet. Heidi kom inn og var meget god i mål , og  Fossum-laget spilte flott fotball denne kvelden. Ida «eide» venstresiden, Rebekka tacklet så det gnistret på høyresiden og Hedda var i det umulige hjørnet denne kvelden, så alt lå til rette for en god Fossum-kveld. Ikke lenge etter Granes mål tok Hedda ballen langt nede på egen banehalvdel og driblet hele Grane-laget og satte ballen i mål (Maradonas mål mot England blir småtteri). Fossum fortsatte storspillet, Cecilie og Synne fikk forsvaret raskt ut og satte slitne Granespillere i offside gang etter gang. Linnea var tøff i duellene og spilte ballen på ett touch videre. Forsvaret var kompakt og varierte med korte og lange baller når de spilte seg ut. Ingrid , Sara og Frida spilte ballen både sideveis og i lengderetning, samt at de tok ansvar bakover på banen. Vi gikk til pause med 1-1, dønn ufortjent etter spill og sjanser !!!!. 2. omgang fortsatte som i første , litt rufsete til å begynne med før spillet fikk satt seg. Guro fosset frem og skapte sjanser og rom for andre spillere. Ikke lenge etterpå ble nok et Hedda-raid avsluttet med skudd fra hjørne av 16 m og det stod 2-1 Fossum. Gisle begynte å bli urolig, veldig urolig ! Grane «måket» ballen opp og det var plutselig 2-2. Gisle ble enda mer urolig (hvis det er mulig). Nok et et Hedda -raid, hun ble feid ned innen for 16m – STRAFFE !.  Ingrid gjør seg klar og setter den rett på keeper ! Fortsatt 2-2. Fossum gjør 2 bytter , Mari kommer inn på topp, og Malene kommer inn på venstre siden. Begge gjør en kjempeinnsats.  Det er 8 minutter igjen da Frida , Sara og Hedda kombinerer flott på høyresiden. Det ender med at Hedda stuper frem og setter ballen inn på hodet, 3-2 til Fossum !!!! Gisle og Ingunn er nå ikke «ned’at». Kampen ender fortjent med Fossum seier, men også en seier for fotballspillet, da det laget som stod for den beste fotballen vant fortjent ! Siri og Marie var ubenyttede reserver.