Fossums G11-G12 tapte for Odd.

Onsdag kveld kom Odd på besøk til Fossum. Etter at vi slo dette laget 1-0 på Tollnes cup tidligere i år, var det nå et revansjesugent Odde-lag som kom på besøk. Og da våre 11-åringer kom rett fra overnattingtur med skolen og noen av 12-åringene hadde spilt kamp kvelden før, manglet mange av spillerne den insatsen de normalt har.  
Odd vant til slutt 8-1.

Den første delen av 1.omgang var ganske jevnspilt, selv om Odd tidlig fikk 1-0. Men de siste 10 minuttene var det Odd som hadde ballen og nærmest rundspilte oss. De ledet derfor 4-0 til pause. 2.omgang startet slik den første ble avsluttet, og midtveis ut i omgangen ledet Odd 7-0. Så hever vi oss noe det siste kvarteret og vi er fullt på høyde med de. I denne perioden burde vi også scoret noen flere mål en det ene til Mats. Men slik gikk det ikke. Odd vant til slutt fullt fortjent 8-1. 

På laget spilte Marcus, Jørgen, Andreas, Greger, Adrian, Ludvik, Jonas, Thomas, Lars, Sigurd og Mats.