Fossum G12 avsluttet sesongen med seier.

Tirsdag fikk Fossums G12 besøk av Skotfoss. Etter en første omgang hvor Fossum hadde ballen mest og også skapte desidert flest sjanser, sto det «bare» 2-1 til pause. Dette skyldtes først og fremst mye føring av ball, fremfor å spille ball. Men etter pause ble dette justert, og guttene spilte en av sine bedre omganger for sesongen. Våre gutter ga seg ikke før det sto 11-2. Dermed har Fossums G12 vunnet fem av sju kamper denne våren, og laget har ikke tapt siden 3.mai 😮

Før avspark var mange av spillerne skeptiske til at det var 12-åringer som var på besøk, for de fleste spillerne var et hode høyere enn våre spillere, og han høyeste var også høyere enn dommeren (Tor Ytterbø). Men vi har møtt store gutter før, og da vi spiller ball slik vi har trent på i hele år, spiller det liten rolle hvor små eller store motstanderen er. For det handler om å løpe mer enn motspillerne og spille ballen kjapt langs bakken. Mot Skotfoss ville de fleste Fossum-spillerne vise at de kunne matche disse store gutta, derfor ble det mye føring av ball og dermed «bare» 2-1 til pause.

I 2.omgang ble egoismen hos spillerne lagt igjen på sidelinja, og samspillet sto i fokus. Da skapte vi mange store sjanser og etter hvert scoret vi også mange flotte mål. Adrian scoret fem, Severin tre, Ludvik to og Thomas ett. Men dette var først og fremst en lagseier med mye flott spill og god innsats av samtlige.

På laget spilte Marcus, Jørgen, Thomas, Tarald, Adrian, Ludvik, Jon, Knut, Severin og Herman.