Fossums G12 fortsetter seiersrekken

I går gjestet G12 Hei på Heistad. Etter en tett og intens kamp på 2 x 30 min på en trang liten bane, ble Hei til slutt slått 6-2. Det sto 2-2 til pause. Det var G12 sin fjerde strake seier. Til tirsdag venter Skotfoss til vårens siste kamp.

Etter at trenerteamet fikk tips fra Strømsgodsets trener Ronny Deila, har fokus på trening de siste gangene vært å vinne ballen raskt tilbake. Deretter få fart på eget spill og komme seg raskt fremover mot motstanderens mål. De første minuttene av kampen i går var i så måte veldig bra. Fossums G12 la et solid press på Hei og det tok ikke lang før de store sjansene kom. Det gikk likevel litt tid før den første scoringen kom. Men målet som kom var meget bra. Hei hadde ballen, vi presset for å vinne den tilbake, gjorde det og satte fart fremover. Noen sekunder og fire pasninger senere satte Ludvik inn 1-0 til Fossum. Så roet det hele seg litt ned og et litt for offensivt forsvar ble plutselig utspilt og Hei gikk opp til 1-1. Så satte våre gutter fart på ballen igjen, og en frisk og hardtkjempende Severin kriget inn 2-1. Så skjer akkurat det samme igjen, tempoet går ned, forsvaret står for høyt og glipper i markeringa, og Hei går utligner til 2-2. Resten av omgangen skjer det fint lite… Pause.

I pausen brukte vi tid på å justere litt på forsvar og midtbane. Ikke at noen hadde gjort seg bort, men det var likevel et par grunnleggende ting som måtte nevnes. Da laget starter 2.omgangen går de rett i angrep. Og slik som laget nå presser på og fremstår er det aldri noen tvil om hvor seieren vil ende. Hei-laget kommer knapt over på vår banehalvel og bortsett fra et skikkelig skudd som Marcus redder mesterlig, har knapt noe som kan kalles en sjanse. Fossum derimot fosser i angrep, kommer rundt på kantene, slår farlig innlegg og har mange farlige sjanser. Adrian setter inn 3-2 med hodet etter et langt innkast fra Ludvik. Severin setter inn sitt andre for kvelden etter flott gjennomspill av Ludvik. 4-2. Deretter får vi et billig mål i det Ludvik slår en nydelig stikker gjennom til Severin. Men Severin bommer på ballen, men forstyrrer likevel nok til at keeper blir satt ut av spill. Ballen triller i mål, 5-2. Herman scorer det siste målet i sluttminuttene i det han bryter i gjennom og setter inn 6-2 i lengste hjørnet.  Selv om målscorerne i dag er nevnt med navn, gjorde alle på laget en kjempeflott innsats. På laget spilte Marcus, Jørgen, Thomas, Jon, Greger, Adrian, Ludvik, Herman, Severin, Knut og Tarald.