Ny storseier til G12 da Skidar ble slått…

Onsdag kveld gjestet Fossums G12 Helges plass for å spille kamp mot Skidar. At banen ikke var klippet på lang tid, får ta noe av skylda for at det ikke ble en altfor velspilt kamp. Men de som taklet det lange gresset best var helt klart våre gutter i blått. Skidar ble til tider rundspilt av et aggressivt Fossum-lag som til slutt vant Fossum 12-2, etter å ha ledet 6-1 til pause.

Oppvarmingen startet noe tamt, hvor de fleste gutta var oppatt av at det ikke gikk an å spille fotball på så langt gress. Og det at 12 år gamle gutter selv kommenterer at de ikke klarer å få fart på kula er i grunn ganske hyggelig å høre for trenerteamet. Men da kampen startet fikk gutta nok fart på ballen til å spille Skidar helt ut av stilen, spesielt de første 20 minuttene. At det ikke sto mer enn 6-1 til pause skyldes nok at flere av våre spillere ble litt ego og hadde veldig lyst til å score selv, fremfor å sentre til en bedre plassert spiller. Dette ble derfor kommentert av trenerne i pausa.

Andre omgang startet lang jevnere enn første omgang, og det tok litt tid før den første scoringen kom. Dette skyldtes da at ingen ville avslutte selv, men alle prøvde hele tida å finne en bedre plassert spiller. Vi spilte derfor 4-6 pasninger rundt Skidars mål før noen valgte å avslutte. Men da var det jo til enhver tid mange Skidarspillere mellom våre spillere å mål. De fleste skudd ble derfor blokkert eller reddet av keeper. Men til slutt fikk vi nå omsider et mål… Men rett etter dette fikk også Skidar et mål, så andre omgangen var lenge uavgjort. Men sista halvdel av andre omgang ble det fem nye scoringer til Fossum, og sluttresultatet 12-2 var fullt fortjent.

På laget spilte Marcus, Jørgen, Thomas, Greger, Ludvik, Adrian, Herman, Knut, Jon, Didrik og Severin.