Ronny Deila besøkte Fossum og ledet treningen til damelaget

Onsdag kveld gjestet Strømsgodsets trener, Ronny Deila, det flotte anlegget på Fossum. Trener for damelaget, Tor Arne Sannerholt, hadde tatt initiativet og invitert treneren for serielederen i Tippeligaen til Fossum. I løpet av den timen treningen varte, kom han med flere gode tips til jentene på treningsfeltet. Treningen hadde i hovedsak fokus på pasningskvalitet og ballmottak, kommunikasjon og hurtig gjenvinning av ballen.

 

Han kom også med noen enkle offensive tips. Mister vi ballen, er det viktig med hurtig gjennvinning. Når man så vinner ballen tilbake, må ballen fraktes raskest mulig rett mot motstanderens mål. Videre kunne han fortelle at støttepasninger i størst mulig grad bør unngås. Hvordan man løser dette praktisk i kampsituasjoner ble demonstrert.

Etter endt trening var det kort oppsummering på innhold og hva jentene hadde fått ut av treningen. De som ble spurt hadde alle fått noen gode tips i løpet av økta, og Deila høstet varm applaus fra jentene i det han takket for seg og forlot kunstgresset på Fossum.