G11/G12 spilte uavgjort 3-3 mot Langesund

Tirsdag kveld kom Langesund på besøk til Fossum. Det skulle vise seg å bli en kamp hvor det ble vanskelig å score mål.

Først omgang startet med et stort press fra Fossum sin side. Men selv om presset var stort, kom vi oss bare til et par virkelig gode sjanser. Og da sto gjerne Langesunds keeper eller en annen motspiller i veien. Da halve omgangen var spilt kom Langesund noe lenger opp banen, og et skikkelig drømmetreff ga Langesund ledelsen 1-0. Etter dette tok Fossum noe over igjen, men for vår del, så ville ballen ikke i mål.

Etter pausen fortsatte Fossum å presse på og det var lenge spill mot et mål. 10 minutter ut i omgangen kom utligningen etter godt spill og gode bevegelser av av Fossum-spillerne. Thomas kom til slutt igjennom og hamret inn 1-1. Etter dette fortsatte det gode spillet, men selv om vi hadde mange gode sjanser, lot ledermålet vente på seg. Men etter nærmere 20 velspilte minutter av 2.omgang, satte Thomas inn sitt andre for kvelden og en meget fortjent 2-1 ledelse. Men Thomas ga seg ikke der,  noen minutter senere var han nok en gang frempå og ordnet 3-1 ledelse til Fossum. Da virket det som at Fossums G11/G12 skulle innkassere sin fjerde seier av fem mulige denne sesongen, men Langesund ga aldri opp. Med fem minutter igjen å spille reduserte Langesund til 3-2 og 3 minutter før full tid utlignet de til 3-3. Selv om Fossum sendte alle mann i angrep, inkludert keeper Marcus, så ble det ikke flere mål. Sluttresultatet ble derfor 3-3 i en meget underholdende fotballkamp.

På Fossums lag spilte Marcus, Håvard, Andreas, Greger, Adrian, Ludvik, Lars, Thomas, og Mats