Viktig seier for J16

Storm slått klart på Bratsberg…

Linselusa foran spilte ikke

Vårsesongen til J16 har variert stort i resultater. For å kvalifisere seg til Interkrets på høsten er det viktig å bli blant 6 beste i serien, og pr dato ligger Fossum på 6 plass.  På en tildels humplete gressbane på Kleiva mandag ettermiddag tok Fossum-jentene tak i kampen fra første sekund. Det var tydelig at denne kampen ville de vise seg frem, OG DET GJORDE DE ! En småskadet Hedda puttet raskt 2 mål og gikk deretter ut med skade. Da Hedda hadde gått ut satte like godt Guro inn hat-trick og vi ledet 5-0. De andre målene ble satt inn av Marie etter å hun dro av en spiller og satte ballen elegant i mål, Malene skrudde inn 1 mål fra corner, og det siste fosset Anna inn. Mange viste seg frem idag. Heidi var sterk i forsvar og vant mange dueller, det samme gjorde Mari og Linnea også. Cecilie bant sammen forsvarsfireren på meget bra og fremstår som den sjefen hun er i forsvar. Malene kom inn og spilte glitrende på venstresiden, hun kom til innlegg gang etter gang. Sara og Ingrid spilte meget bra sammen på midten på midtbanen, mens Ida, Anna, Marie og Oda var uromomenter på sidene. De løp fra Storms forsvar gang etter gang, og Storm skal være glad de slapp med bare 8 mål bakover. Bakerst var igjen Frida V sikkerhet selv. Det må sies fra treners side at dette var trolig den kampen der alle har spilt bra samtidig, og at dette var en lagseier med stor L.