Fossum G11/G12 vant stort over Herkules

Tirsdag spilte G11/G12 mot Herkules. På en noe ujevn bane på Herkules dro gutta i land en komfortabel seier 10-1.
På Fossums lag spilte Marcus, Greger, Andreas, Thomas, Jørgen, Håvard, Adrian, Sigurd, Ludvik, Sander og Mats.

Det var varmt og nydelig sommervær på Herkules. Kanskje litt for varmt? Det var i hvertfall en tanke trenerteamet diskuterte før avspark. Under oppvarmingen virket nemlig Fossums gutter litt tamme. I hvert fall sett i forhold til de litt større Herkules-gutta. Men så snart dommeren hadde blåst i gang kampen, var dårlige mottak og liten bevegelse byttet ut med super innsats og tæl. Før avspark ble vi enige om å stresse Herkules-spillerne så snart vi mistet ballen, slik at vi raskt vant den tilbake. Deretter skulle vi prøve spille vårt spill. Akkurat dette fulgte gutta fra A til Å, da dommeren blåste av etter 60 minutter, så hadde våre gutter puttet ballen i mål hele 10 ganger. Målet i mot kom etter at Marcus «glapp» et skudd mellom beina. Kunne virke som en keepertabbe, men han har den siste tida klaget litt over at keeperhanskene hans er utslitt. Så da får vi vel se om vi ikke kan skaffe et par nye hansker!!!