G11/G12 deltok på Tollnes cup

Helga 19.-20.mai deltok Fossums G11-G12 på McDonald`s-Umbro fotballfestival på Tollnes. Det en ble en fotballhelg med deilig vær, masse brus og is og en og annen fotballkamp innimellom. Akkurat slik en cup skal være da man er 11 eller 12 år.


Laget besto av Marcus, Greger, Thomas, Ludvik og Adrian fra G12 og Jesper, Jonas, Sander og  Håvard fra G11.

For Fossums G11-G12 startet cupen tidlig lørdag morgen mot et aggresivt og meget godt Sandefjord BK. Her møtte vi muligens det beste laget vi noen gang har spilt mot. Våre gutter fikk derfor kjørt seg skikkelig. At det til slutt ble tap 5-0 var det ingen som brydde seg om, for innsatsen til gutta var imponerende. Den neste kampen ble spilt mot Greåker. Dette ble en merklelig kamp. Fossum produserte sjanse etter sjanse, likevel var det Greåker som gikk til pause med 1-0 etter scoring på straffe. I andre omgang fortsatte Fossum sitt enorme press, men dette ble kampen da ballen rett og slett ikke ville i mål. Så da Greåker fikk sin andre sjanse helt på tampen av kampen, endte det selvfølghelig med scoring, og da ble det et høyst ufortjent 2-0 tap. Siste kamp lørdag gikk mot Storm. Her var det ingen tvil om hvem som ville vinne kampen. Et velspillende og hardarbeidende Fossumlag ga seg ikke før Storm var slått 7-1. Fossum gikk derfor inn i søndagens sluttspill som beste pulje 3er.

Søndag spilte Fossum sin første kamp mot Flint Tønsberg. Et stillestående og tamt Fossumlag måtte til slutt se seg slått 4-1, etter at det sto 1-1 til pause. I kamp to søndag møtte vi Odd, som da hadde slått Flint Tønsberg. Fossums G12 har aldri slått Odd, så dette ble kampen Fossum skulle vise at med topp innsats kan vi hamle opp med de fleste. Men et flott mål av Ludvik og med godt forsvarsspill, kunne vi endelig slippe jubelen løs. Odd ble slått 1-0. Siste kamp gikk mot Urædd. Her var det et revansjesugent Fossum lag som nylig tapte 4-3 i serien som entret banen. En jevnspilt kamp ble til slutt vunnet 2-0. Fasiten fra denne cupen ble derfor følgende: Vi slo alle lokale lag vi møtte og så tapte vi mot de lagene som kom utenfra.