Hedda S. Rønningen tatt ut til Statoils talentleir (Hangelandakademiet)


Hedda S.Rønningen

For 2. året på rad har Fossum fått en spiller tatt ut til Hangelandakademiet….

Norges Fotballforbund har tatt ut Hedda Rønningen for å delta på Statoil’s talentleir (Hangelandakademiet) fra 20.6 – 24.6 i Stavanger. Ifjor ble Frida Svindal Larsen tatt ut på liknende samling. Uttaket er kun for de som fyller 14 år inneværende sesong, og fra Telemark er det tatt ut 2 spillere , begge jenter. Den andre spilleren er keeper Sofie Martinsen fra Urædd (hun kom fra Pors til Urædd i år). Det er ingen gutter fra Telemark som er tatt ut. De  24 spillere som er tatt ut kommer fra Skarp i nord til Kopervik i sør. Trenere ved årets talentleir er bl.a Brede Hangeland, Nils Johan Semb og Frode Grodås. Iflg NFF’s sider danner Talentleiren inngangen til neste års aldersbestemte landslag på 15-årsnivå, og er således det nærmeste en 14-åring kommen en landslagssamling i Norge. Det at Fossum, en bydelsklubb i Skien,  2 år på rad har spillere som deltar på en slik samling er meget sterkt, og det er ikke mange andre lag i Norge som kan skilte med det samme. VI GRATULERER HEDDA MED UTTAKET !