Ny seier til Fossums G11/G12 da Hei 3 ble slått 12-1.

Mandag spilte Fossums gutter 11 og 12 år sin første hjemmekamp på naturgresset på Fossum. Da fikk vi nemlig besøk av
Hei 3.

Fossums gutter 11 og 12 år.

Fossum gutter gikk aggresivt til verks og det første kvarteret av 1.omgang var virkelig bra. Hei 3 hadde lite å by på fremover og det lille som kom ryddet Jørgen, Thomas, Andreas og Greger opp i på mesterlig vis. De to gangen Hei 3 kom seg gjennom i første omgang, viste Marcus seg som en god keeper og fanget ballen lett. Fremover på banen la Sigurd, Adrian, Mats, Sander, Håvard og Severin ned en formidabel jobb. Med høyt balltempo og et forsøk på å spille på to touch, tok vi raskt kontroll over kampen. Mange flotte mål ble scoret og 7-0 til pause var vel fortjent.

I andre omgang var det flere som naturlig nok ville komme på scoringslista. Dette medførte at det ble litt flere driblinger og noen feil valg i avgjørende øyeblikk foran motstanderens mål. Men alle jobbet godt hjemover på banen, så det var ingen tvil om hvem som kom til å vinne kampen. Hei 3 sitt mål var kanskje kampens fineste. Hei 3 fikk et frispark rett inn på vår banehalvdel. I den sterke medvinden fikk gutten fra Heistad lykketreff og ballen gikk i rett mål, utagbart for vår keeper, Marcus. Hei 3 kom også alene gjennom med Marcus et par ganger, men da reddet han mesterlig.

En morsom og til tider velspilt kamp endte med seier 12-1. På laget spilte Marcus, Jørgen, Thomas, Andreas, Greger, Sander, Håvard, Adrian, Sigurd, Severin og Mats.