«Frida valgte Fossumkamp fremfor konfirmasjon….»

Det passet godt for Frida SL at hun brukte klubbhuset til konfirmasjonsfesten…

Blide Fossum J 97

 

J97-98 spilte sin andre kamp i Adidas-cup mot Strømmen fra Oslo. Det viste seg raskt at Oslo-laget var et par nummer for små for Fossums jenter. Jentene fra Hoppestad kom til kampen med god selvtillit etter godt spill og seier mot Vålerenga i første kampen i gruppespillet. I sterk motvind tok Fossum-jentene tak i kampen i første omgang og etter 2 langskudd av Mariken og 2 Hedda mål var pauseresulatet 4-0 til hjemmelaget. Fossum spilte seg til flere sjanser, og både Oda, Pia og Siri Lill var nære ved å score. Mari og Pia kombinerte flott flere ganger på Fossums høyreside og skapte bra sjanser. Forsvaret var igjen bunnsolid med Cecilie, Sara, Linnea og Mari/Rebekka. Frida V i målet sin største utfordring var faktisk å holde varmen , siden hun knapt var nær ballen i løpet av kampen. Midtbanen med Ingrid, Frida og Mariken spilte pent sammen og «eide» midtbanen. I andre omgang kom Malene inn på venstresiden på midtbanen og skapte en rekke muligheter også fra denne siden. MEN – til tross for dagens seier er det en person som må nevnes spesielt – FRIDA SL. Hun hadde konfirmasjon, nærmest sprang ut av kirken (iflg Helga ble det ikke en gang tid til bilde utenfor kirken), heiv på seg Fossum-drakta og dro rett på banen. Mens gjestene ankom Frida’s selskap, som heldigvis var på Fossum klubbhus, spilte kaptein Frida kamp rett utenfor selskapslokalet. For at vi trenere i fremtiden også skal ha et samarbeid med Tommy og Helga, så tok vi ut Frida da gjenstod 10 minutter slik at hun rakk å få på seg bunaden. Nå aner ikke undertegnede om Frida holdt tale i selskapet, men en mer elegant måte å fortelle gjestene hva som opptar henne, enn det å spille med dem som tilskuere, skal man vel lete lenge etter. I 2. omgang ble det enveiskjøring fordel Fossum, og kampen endte til slutt 12-0. Målscorere var Hedda 6, Mariken 3(hun spilte kun halve kampen Kai David !), Sara 1 og sist men ikke minst dagens konfirmant Frida SL 2.