Fossum G12 vant stort over Gulset

I sin tredje seriekamp for sesongen tok Fossums G12 sin første seier på hjemmebane, da Gulset ble slått hele 11-1.

Dermed har G12 kommet godt i gang med sesongen og trenerteamet ser at vinterens tøffe treningsøkter og formasjonstrening nå endelig gir resultater. Onsdag var det spesielt hyggelig for gutta  å kunne vise frem sine ferdigheter. Sportslig leder, Per Lauritsen, og trener for A-laget, Kai David Elvenes, hadde nemlig tatt turen innom for å hilse på og følge 1.omgang. De fikk, sammen med de foresatte, se et heltent Fossumlag ta tak i kampen fra første spark på ballen. Som et lag presset de Gulsets tekniske spiller bakover på banen, og 1-0, 2-0 og 3-0 kom før kvarteret var spilt. Deretter roet spillet seg noe, og Gulset kom mer med i kampen. En flott kontring og et nydelig gjennomspill av Gulset sørget for redusering til 3-1. Men da satte Fossum fart på ballen igjen og gjorde 4-1 før dommeren blåste for pause.

2.omgang startet friskt, og før det var spilt 10 minutter sto det 7-1 til Fossum. Selv om vi da gjorde flere endringer på laget og testet ut flere spiller på nye plasser, fortsatte de å spille ball og produsere sjanse etter sjanse. Gulset yppet seg et par ganger mot slutten, men de kom aldri så langt at vår keeper måtte gripe inn. En flott kamp av samtlige!

På laget spilte Marcus, Jørgen, Thomas, Greger, Ludvik, Adrian, Herman, Jon, Knut og Severin. Didrik, Jonas og Tarald var fraværende.