G12 tapte knepent mot Urædd

Torsdag spilte Fossums gutter 12år sin andre seriekamp for sesongen borte mot Urædd. Etter to jevne omganger med mye bra spill tapte vi til slutt 4-3.

Også denne kampen startet dårlig for Fossums G12. Spillerne virket litt tamme og det må være lov å si at vi var ikke fullt konsentrert i det dommeren blåste i gang kampen. Urædd kunne enkelt gå opp til både 1-0 og 2-0 tidlig i kampen. Men utover i omgangen våknet gutta mer og mer, og til pause sto det 2-2.  I pausen var både trenere og spillere sikre på at dette kom til å ende med seier, for det siste kvarteret av 1.omgang kjørte vi over Urædd.

2.omgangen startet slik den første sluttet, og ca 10.min ut i omgangen gikk Fossum opp i 3-2. I denne periooden spilte vi virkelig bra fotball og skapte mange sjanser. At det ikke ble flere mål av oss er nesten ikke til å tro. Og da vi ikke greide å gjøre mål på våre utrolige sjanser, fikk Urædd sin utligning ut av intet. Og værre skulle det bli… 5 minutter før full tid gikk Urædd igjen opp i føringen. De siste minuttene var særdeles spennende, og Fossum gutter 12 skapte flere gode muligheter, men det å score utligningsmålet, det uteble. Dermed tapte vi kampen 4-3, men det var ingen som deppet særlig av den grunn. For alle var vi enige om at vi hadde spilt en god fotballkamp.

På Fossums G12 spilte Marcus, Greger, Thomas, Jørgen, Ludvik, Adrian, Jon, Jonas, Severin, Herman og Tarald.